• Banner_2-2019_1500x300px.jpg
  • Banner_3-2019_1500x300px.jpg
  • Banner_4-2019_1500x300px.jpg

Inschrijven evenementen vanaf 1 februari  

We hebben onze website vernieuwd. Eén van de aandachtspunten die naar voren kwam uit de recent verzonden enquête, was de vormgeving en gebruiksvriendelijkheid van www.fordmustangclub.nl – ons online platform voor evenementen, (club)informatie en het beheren van de lidmaatschappen. Met deze feedback zijn we de afgelopen periode aan de slag gegaan. 

Betaling lidmaatschap en inloggen
Eerder deze week heb je een e-mail ontvangen met inloggegevens en instructies voor het betalen van je lidmaatschap. Nadat je bent ingelogd en de betaling van het lidmaatschap voor 2020 hebt afgerond, kun je je inschrijven voor de evenementen die we in het komende jaar gepland hebben.  Geen inloggegevens ontvangen
Indien je geen inloggegevens hebt ontvangen, klik dan op de button 'login' en daarna op 'wachtwoord vergeten'. Je krijgt per e-mail een authenticatiecode toegestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen en activeren. 
 
Suggesties en vragen
Heb je een vraag, feedback of een suggestie over de nieuwe website, de ledenadministratie of andere online zaken? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met vriendelijke groet, Team Mustang Center Nederland

Team Mustang Center Nederland

Als clublid ontvang je vier keer per jaar ons clubmagazine, een clubkalender, gratis deelname aan evenementen en profiteer je van jaarlijkse members-only arrangementen. Word ook lid voor slechts 45,00 euro per jaar.

Belangrijke data (uitgelicht)

Mustang Fever
19-04-2020

Family Day
06-09-2020

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze sociale kanalen:
Facebook
Instagram
YouTube

Contact

Team Mustang Center Nederland
Waaldijk 3
6673 MC Andelst
secretariaat@fordmustangclub.nl
KvK-nummer: 40038763