• Banner_2-2019_1500x300px.jpg
  • Banner_3-2019_1500x300px.jpg
  • Banner_4-2019_1500x300px.jpg

Pony Corral 4-2020: verhalen gezocht!

In zo’n jaar zonder evenementen gaan je gedachten al snel terug naar leuke, interessante en vooral memorabele meetings en momenten die je in de loop van de jaren als lid van Team Mustang Center Nederland hebt meegemaakt. Normaal gesproken hadden we daar graag verhalen over gepubliceerd in de vorige edities van de Pony Corral.

Door de lege evenementenagenda viel daar helaas weinig over te schrijven. We stellen het daarom zeer op prijs dat we dankzij jullie input alsnog drie mooie edities van de Pony Corral hebben kunnen afleveren in dit seizoen.  Graag doen we opnieuw een beroep op ons ledenbestand om samen een mooie eindejaarsuitgave van de Pony Corral op te leveren. Deze vind je eind december op de deurmat, samen met de nieuwe clubkalender voor het seizoen 2021. Aanleverspecificaties voor de kalender volgen over een paar weken in een aparte e-mail. 

Pony Corral editie 04-2020
Om deze editie weer vol verhalen te kunnen afleveren, zijn we nog op zoek naar ingezonden artikelen. Denk daarbij aan:

  • Een artikel in de rubriek 'Lid stelt zich voor', waarbij we jou als clublid de gelegenheid bieden om jouw verhaal én dat van je Mustang te vertellen
  • Een terugblik op een afgeronde restauratie, ontmoeting met oude eigenaren of een bijzondere vondst
  • ...of allerlei andere Mustang-gerelateerde bijzonderheden die je wilt delen

Kortom: alle Mustangverhalen zijn van harte welkom! Wil jij een bijdrage leveren? Mail dan je verhaal + foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na goedkeuring zullen de ingezonden artikelen een plaats krijgen in de komende editie(s) van de Pony Corral. Indien je bestanden groter zijn dan 10 MB, maak dan gebruik van WeTransfer.

Aanleverspecificaties:

  • Maximaal 1.500 woorden, aanleveren als Word- of tekstdocument
  • Foto’s aanleveren als losse JPEG

Ben je van plan om iets op papier te zetten? Laat dit dan graag van tevoren even weten door een reply te sturen op deze e-mail, of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Deadline voor aanleveren: 1 december 2020. 
 
We zien jullie inzendingen graag tegemoet! Met vriendelijke groet,
 
Team Mustang Center Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Team Mustang Center Nederland

Als clublid ontvang je vier keer per jaar ons clubmagazine, een clubkalender, gratis deelname aan evenementen en profiteer je van jaarlijkse members-only arrangementen. Word ook lid voor slechts 45,00 euro per jaar.

Belangrijke data (uitgelicht)

Mustang Fever
19-04-2020

Family Day
06-09-2020

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze sociale kanalen:
Facebook
Instagram
YouTube

Contact

Team Mustang Center Nederland
Waaldijk 3
6673 MC Andelst
secretariaat@fordmustangclub.nl
KvK-nummer: 40038763