Buitenlandrit Frankrijk

Ook in 2020 organiseert T.M.C.N. een buitenlandrit, en deze keer naar Frankrijk! Dit jaar gaan we zelfs vier dagen op pad, van 29 mei tot en met 1 juni. Uiteraard bezoeken we tevens de meeting van 'Mustangpassion France' op zondag 31 mei op het circuit La Ferté Gaucher. Een mooie kans om kennis te maken met de enthousiaste Franse Mustangclub! 

Vrijdag 29 mei om 09.30 uur is ons startpunt bij Beachclub Zuyver in Eersel. We genieten eerst van een kopje koffie/thee en rijden vervolgens via een mooie route van ongeveer 200 kilometer (o.a. via de Ardennen) naar België voor de 1e overnachting bij hotel l’Amandier te Libramont. Het verblijf in dit hotel is inclusief diner, dus ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. (Eén glas wijn is inbegrepen, overige drankjes zijn voor eigen rekening.)

De volgende dag, 30 mei, vertrekken we na het ontbijt en rijden we al snel Frankrijk in. De komende 2 nachten verblijven we in hotel Campanile te Chateau Thierry, op zo’n 40 kilometer ten noorden van het circuit La Ferté Gaucher. In dit hotel is het ontbijt inbegrepen. Gezien de drukke programma’s op deze dagen is ervoor gekozen om de diners aan iedereen zelf over te laten, zodat niemand verplicht is om op een bepaalde tijd in het hotel te zijn. Zeer waarschijnlijk wordt via Mustangpassion nog een mogelijkheid geboden om op één van deze dagen aan een diner deel te nemen. Meer informatie hierover volgt later nog.

Zondag 31 mei, de dag van de meeting! Na het ontbijt in hotel Campanile Chateau Thierry rijden we naar het circuit La Ferté Gaucher en bezoeken we de meeting van Mustangpassion France. De Franse club heeft al aangegeven dat we daar zeer welkom zijn, en er wordt uitgekeken naar onze komst! De entree voor deze meeting, inclusief deelname aan de parade, is in dit arrangement van T.M.C.N. inbegrepen. Er zijn ook mogelijkheden om tegen betaling sessies op het circuit te rijden, maar de details hierover worden later nog doorgegeven.

Op maandag 1 juni, de laatste dag van dit arrangement, nemen we na het ontbijt afscheid van iedereen en vervolgens kan ieder op eigen gelegenheid de terugreis aanvaarden. De reis richting Nederland wordt dus niet gezamenlijk gereden, maar individueel zonder vastgelegde route.

De kosten voor het arrangement bedragen

€  183,00 per persoon (op basis van 2-persoonskamer) voor:

  • Koffie met gebak bij verzamelpunt te Eersel
  • 1 overnachting in hotel L’Amandier te Libramont inclusief diner en ontbijt.
  • 2 overnachtingen in hotel Campanile Chateau Thierry inclusief 2 x ontbijt
  • Entree meeting Mustang Passion
  • 1-persoonskamertoeslag: € 89,-

Let op: bij inschrijving via deze website beschouwen we dat als een definitieve aanmelding. Je ontvangt een factuur per e-mail.

Bij annulering worden er kosten door de hotels in rekening gebracht. Daarom is het raadzaam om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Als je deelneemt, zorg er dan voor dat je Mustang in goede staat van onderhoud verkeert en dat je beschikt over een automobilisten-hulpverzekering of vergelijkbaar, zodat je bij eventuele pech weer op weg geholpen kunt worden. Bij deelname ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor het naleven van alle verkeersregels en dergelijke. Schades ontstaan tijdens dit evenement kunnen nooit verhaald worden op Team Mustang Center Nederland. 

Over dit evenement:

Datum 29-05-2020 09:30
Einddatum 01-06-2020 12:00
Max. deelnemers 20
Ingeschreven 17
Aantal plaatsen 3
Inschrijven vóór 01-05-2020 08:00
Prijs per persoon € 183,- p.p. (op basis van een 2-persoonskamer)
Locatie Beachclub Zuyver

Prijs per groep

Aantal deelnemers Prijs per persoon(€)
1 272,00
2 183,00
3 183,00
4 183,00
Login om in te schrijven