Buitenlandrit Frankrijk - GEANNULEERD

GEANNULEERD

Helaas is het met de geldende maatregelen onmogelijk om dit evenement op een verantwoorde manier te organiseren. 

 

Helaas kon de buitenlandrit in 2020 niet plaatsvinden. Dit jaar doen we opnieuw een poging! Dit jaar gaan we vier dagen op pad naar Frankrijk, van 21 tot en met 24 mei. Hier bezoeken we tevens de meeting van 'Mustangpassion France' op zondag 23 mei op het circuit La Ferté Gaucher. Een mooie kans om kennis te maken met deze enthousiaste Franse Mustangclub!

Op vrijdag 21 mei verzamelen wij om 9.30 uur bij ons startpunt Beachclub Zuyver in Eersel. We genieten eerst van een kopje koffie/thee en rijden vervolgens via een mooie route van ongeveer 200 kilometer (o.a. via de Ardennen) naar België voor de 1e overnachting bij hotel l’Amandier te Libramont. Het verblijf in dit hotel is inclusief diner, dus ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd.

De volgende dag, 22 mei, vertrekken we na het ontbijt en rijden we al snel Frankrijk in. De komende 2 nachten verblijven we in hotel Campanile te Chateau Thierry, op zo’n 40 kilometer ten noorden van het circuit La Ferté Gaucher. In dit hotel is het ontbijt inbegrepen. Gezien de drukke programma’s op deze dagen is ervoor gekozen om de diners aan iedereen zelf over te laten, zodat niemand verplicht is om op een bepaalde tijd in het hotel te zijn.

Zondag 23 mei, de dag van de meeting! Na het ontbijt in hotel Campanile Chateau Thierry rijden we naar het circuit La Ferté Gaucher en bezoeken we de meeting van Mustangpassion France. De Franse club heeft al aangegeven dat we daar zeer welkom zijn, en er wordt uitgekeken naar onze komst! De entree voor deze meeting, inclusief deelname aan de parade, is in dit arrangement van T.M.C.N. inbegrepen.

Op maandag 24 mei, de laatste dag van dit arrangement, nemen we na het ontbijt afscheid van iedereen en vervolgens kan ieder op eigen gelegenheid de terugreis aanvaarden. De reis richting Nederland wordt dus niet gezamenlijk gereden, maar individueel zonder vastgelegde route.

De kosten voor het arrangement bedragen €183,00 per persoon (op basis van 2-persoonskamer, voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag van € 89,-). Dit arrangement omvat:

 • Koffie met gebak bij verzamelpunt te Eersel.
 • 1 overnachting in hotel L’Amandier te Libramont inclusief diner en ontbijt.
 • 2 overnachtingen in hotel Campanile Chateau Thierry inclusief 2 x ontbijt.
 • Entree meeting Mustang Passion + meerijden in de parade.

Als u deelneemt, zorg er dan voor dat uw Mustang in goede staat van onderhoud verkeert en dat u beschikt over een automobilisten-hulpverzekering of vergelijkbaar, zodat u bij eventuele pech weer op weg geholpen kunt worden. Bij deelname bent u uiteraard zelf verantwoordelijk voor het naleven van alle verkeersregels en dergelijke. Schades ontstaan tijdens dit evenement kunnen nooit verhaald worden op Team Mustang Center Nederland.

Aanmelden
Indien u zich aan wilt melden voor dit evenement klikt u op onderstaande button.
Per Mustang (1 of 2 deelnemers) is één aanmelding voldoende.
Let op: dit betreft geen definitieve aanmelding!
De aanmelding is definitief zodra de betaling ontvangen is.
Aanmelden kan tot en met 15 april 2021.

Betaling
De betaling geschiet door middel van een overboeking naar Team Mustang Center Nederland.
Het bedrag dient binnen twee weken na aanmelding overgemaakt te worden.
Indien het bedrag niet binnen twee weken is overgemaakt wordt de aanmelding verwijderd. De betaling vindt als volgt plaats:

 • Maak het volgende bedrag over:
  1 deelnemer (1 Mustang): €272,00
  2 deelnemers (1 Mustang): €366,00
 • Naar het volgende rekeningnummer:
  NL81 INGB 0005 5130 12
  Ten name van: Team Mustang Center Nederland

Pas zodra de betaling ontvangen is, is uw aanmelding definitief!

Annulering
Indien dit evenement geannuleerd dient te worden als gevolg van de op dat moment geldende coronamaatregelen zal het volledige bedrag gerestitueerd worden naar de deelnemers.
Wanneer u zelf de reis na betaling moet annuleren worden er kosten door de hotels in rekening gebracht. Daarom is het raadzaam om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Bij voorbaat dank voor uw aanmelding!

Over dit evenement:

Datum 21-05-2021 09:00
Einddatum 24-04-2021
Max. deelnemers 20
Ingeschreven 18
Aantal plaatsen 2
Inschrijven vóór 10-04-2021
Prijs per persoon Zie beschrijving!

Login om in te schrijven