4th of July Ladies Rally

4th of July party
Helaas heren, dit evenement is enkel toegankelijk voor dames! Er bleek veel vraag naar een evenement speciaal voor de dames binnen onze club, en dus staat op 4 juli de Ladies Rally gepland. Een heus Amerikaans feestje! We starten met een korte rondrit, en sluiten af met een Amerikaanse high-tea tegen kostprijs.

We zullen deze route met behulp van een navigatieapp rijden, wat het mogelijk maakt om zelfs zonder bijrijder gemakkelijk deel te nemen aan de rondrit. Meer informatie ontvang je op een later moment via een mail, nadat je je aangemeld hebt.

Dresscode
Bij dit Amerikaanse feestje kan een dresscode natuurlijk niet ontbreken! Zorg dus dat je op deze dag iets aantrekt wat aan Amerika gerelateerd is.

Coronamaatregelen
Gezien de onzekerheden met betrekking tot het kunnen organiseren van een high tea, zal de inschrijving op een later moment openen. Zodra bekend is wanneer inschrijven mogelijk is, zal dit gecommuniceerd worden in de Pony Corral.

Als deelnemer aan de rondrit, ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor naleving van alle verkeersregels. Schades ontstaan tijdens de toertocht, kunnen nimmer verhaald worden bij T.M.C.N.

Indien je wilt deelnemen aan het evenement, maar je Mustang is geschorst (en wel ouder dan 15 jaar) dan kun je gebruik maken van de evenementenregeling. Stuur dan uiterlijk 10 weken van tevoren een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we dit voor jouw Mustang kunnen regelen.

Over dit evenement:

Datum 04-07-2021 10:00
Registratie Startdatum 07-07-2021
Max. deelnemers 50
Ingeschreven 0
Aantal plaatsen 50
Prijs per persoon 22,50 per persoon