4th of July Ladies Rally

Helaas heren, dit evenement is enkel toegankelijk voor dames! Er bleek veel vraag naar een evenement speciaal voor de dames binnen onze club, en dus staat op 4 juli de Ladies rally gepland. Een korte rondrit in het midden van het land, met als afsluiter een high-tea!

We zullen deze route met behulp van een navigatieapp rijden, wat het mogelijk maakt om zelfs zonder bijrijder gemakkelijk deel te nemen aan de rondrit. Meer informatie ontvangt u op een later moment via een mail, nadat u zich aangemeld heeft.

Gezien de onzekerheden met betrekking tot het kunnen organiseren van een high tea, zal de inschrijving op een later moment openen. Zodra bekend is wanneer inschrijven mogelijk is, zal dit gecommuniceerd worden in de Pony Corral.

Als deelnemer aan de rondrit, bent u uiteraard zelf verantwoordelijk voor naleving van alle verkeersregels. Schades ontstaan tijdens de toertocht, kunnen nimmer verhaald worden bij T.M.C.N.

Indien u wilt deelnemen aan het evenement, maar uw Mustang is geschorst (en wel ouder dan 15 jaar) dan kunt u gebruik maken van de evenementenregeling. Stuur dan uiterlijk 10 weken van tevoren een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we dit voor uw Mustang kunnen regelen.

Over dit evenement:

Datum 04-07-2021 10:00
Registratie Startdatum 18-06-2021
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 0
Prijs per persoon Zie beschrijving!