Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_3-2019_1500x300px.jpg

Toertocht Noord-Nederland  2024

Toertocht Noord-Nederland  2024

Team Mustang Center Nederland bezoekt graag alle regio's van Nederland. Noteer zaterdag 4 mei 2024 in je agenda. Op deze datum organiseren een aantal leden van Team Mustang Center Nederland een Toertocht Noord-Nederland. De toertocht van ongeveer 120 kilometer en duurt circa 4 uur. De rit start 's morgens in Nijewier, in de provincie Friesland.

Om10.00 uur verwelkomen we jullie graag met koffie/thee en een Fries hapje op het startpunt van deze voorjaarsrit:   

Bredewei 3 A 
9138 TE Nijewier 

Allereerst genieten we van een kopje koffie/thee en een Fries lekkernij, en vervolgens rijden we de route. Onderweg zijn er diverse plekken waar onder andere een lunch genuttigd kan worden, maar ook is er gedacht aan tankstations. De route zal met een GPX-bestand beschikbaar worden gesteld. 

Deze locatie is tevens de eindlocatie van de toertocht Noord-Nederland. Om een inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers en om de locatie op de hoogte te stellen, vragen wij je vooraf via onze website aan te melden: www.fordmustangclub.nl .

Voor vragen of indien je wilt deelnemen aan het evenement, maar jouw Mustang is geschorst (en wel ouder dan 15 jaar), dan kun je gebruik maken van de evenementenregeling. Stuur dan uiterlijk 10 weken van tevoren een berichtje naar Raimond Geenen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we dit voor je kunnen regelen. Pas na de bevestiging vanuit T.M.C.N. kun je daadwerkelijk van deze regeling gebruik maken.  

We danken M.P. Sierksma en Oege de Jong voor alle voorbereidingen, en wij zien jullie graag op zaterdag 4 mei in het mooie Noord-Holland!  

Als deelnemer aan de rondrit, ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor naleving van alle verkeersregels.  Schades ontstaan tijdens de toertocht, kunnen nimmer verhaald worden bij T.M.C.N.   

Over dit evenement:

Datum 04-05-2024 10:00
Einddatum 04-05-2024 14:00
Inschrijven vóór 29-04-2024 08:15
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 43
Prijs per persoon Gratis

Login om in te schrijven