Toertocht West-Nederland

Toertocht West-Nederland

Team Mustang Center Nederland organiseert dit jaar drie toertochten in verschillende regio's van Nederland. Na een rit in Midden-Nederland en Oost-Nederland, vindt op zaterdag 15 oktober Toertocht West-Nederland plaats. 

De route voor Toertocht West-Nederland is uitgezet door clubleden Ton en Karin van Broekhoven. We nodigen je van harte uit om rond 10.00 uur te verzamelen op de startlocatie:

Gasterij De Elzentuin
Ruisscheweg 1
3262 BK Oud-Beijerland

Het betreft een route van ongeveer honderd kilometer. Het eindpunt van de toertocht is Paviljoen De Oude Tol in Oud-Beijerland. De deelname is gratis voor clubleden van Team Mustang Center Nederland. Omdat de start- en eindlocatie graag willen weten hoeveel auto's zij mogen verwelkomen, willen we je vragen om je aan te melden voor deelname. 

Als deelnemer aan de rondrit, ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor naleving van alle verkeersregels.  Schades ontstaan tijdens de toertocht, kunnen nimmer verhaald worden bij Team Mustang Center Nederland. Indien je wilt deelnemen aan het evenement, maar jouw Mustang is geschorst (en wel ouder dan 15 jaar) dan kun je gebruik maken van de evenementenregeling. Stuur dan uiterlijk 10 weken van tevoren een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we dit voor je kunnen regelen.

Over dit evenement:

Datum 15-10-2022 10:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 63
Prijs per persoon Gratis
Locatie Gasterij De Elzentuin

Login om in te schrijven