Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_3-2019_1500x300px.jpg

Annulering Family Day Amersfoort

Zondag 6 september zouden we jullie weer graag verwelkomen op onze Team Mustang Center Nederland Family Day op de Wagenwerkplaats te Amersfoort. Dit is toch het evenement waar we ieder jaar weer naar uitkijken.

Helaas moet we dit evenement ook annuleren en uit de agenda van 2020 halen. Dit vanwege de ontwikkelingen met betrekking tot Covid-19, het daaruit verkrijgen van een vergunning en er uiteraard voor zorgen dat alles coronaproof zou kunnen worden opgezet. Dit zien wij, als we kijken naar de gemiddelde opkomst van de voorgaande Family Days, niet haalbaar.

Uiteraard zijn we wel volop bezig ons te oriënteren met wat er voor dit jaar nog wel mogelijk is en we hopen jullie hierin snel meer informatie te kunnen geven. Een statische meeting zien we hierin niet als een mogelijkheid. Dit alternatief zal dan een tourrit-achtige opzet worden. Daarnaast hebben we nog meer ideeën, maar daarbij zijn we afhankelijk van het verkrijgen van een vergunning. De gemeentes zijn hier – begrijpelijk – zeer terughoudend in.

We houden jullie op de hoogte en hopen het jaar toch nog met een mooi evenement te kunnen afsluiten.