Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_2-2019_1500x300px.jpg

Digitale Algemene Ledenvergadering (29 januari 2022)

De Algemene Ledenvergadering 2022 van Team Mustang Center Nederland vindt digitaal plaats op zaterdag 29 januari 2022. Op zaterdag 22 januari is besloten om de fysieke bijeenkomst bij Schimmel 1885 in Woudenberg te annuleren.

De reden voor de annulering van de fysieke Algemene Ledenvergadering zijn de huidige maatregelen voor horeca- en evenementenlocaties. Mocht deze week worden besloten dat zij hun deuren mogen openen, dan is dit waarschijnlijk slechts tot 20.00 uur. Vooruitlopend op dit besluit, heeft het bestuur van Team Mustang Center Nederland geconcludeerd dat de vergadering plaatsvindt via Microsoft Teams. Het is niet mogelijk om de Algemene Ledenvergadering op een later moment plaats te laten vinden, in verband met bestuurswijzigingen.

Onderwerpen Algemene Ledenvergadering
Tijdens de Algemene Ledenvergadering komen de vaste onderwerpen aan bod. Er wordt teruggekeken op de evenementen en het financieel verslag over 2021. Daarnaast zal een kandidaat-voorzitter worden voorgedragen, die per januari 2022 de bestuursfunctie van Danny Hermans overneemt. Voor de functie van evenementencoördinator hebben wij op dit moment nog geen kandidaat beschikbaar die vanaf januari 2022 zitting wil nemen in het bestuur. Ook wordt de voorlopige evenementenagenda voor 2022 gedeeld.

Inbreng Algemene Ledenvergadering
Zijn er onderwerpen die je als clublid aan bod wilt laten komen tijdens de Algemene Ledenvergadering? Dan is er de mogelijkheid om van tevoren jouw vraag en/of verzoek in te dienen. Neem hiervoor contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemen Algemene Ledenvergadering
Als clublid ontvang je deze week een e-mail met daarin een link. Als je deze link op zaterdag 29 januari vanaf 19.15 uur opent, start automatisch een scherm van Microsoft Teams op. De bestuursleden geven een live presentatie. Tijdens de presentaties zijn ook diverse stemrondes, en de mogelijkheid om vragen te stellen (in de live chat). 

Downloaden documenten Algemene Ledenvergadering
Via deze link is het mogelijk om de documenten te downloaden die tijdens de vergadering worden besproken: KLIK HIER. Let op: om deze link te openen dien je ingelogd te zijn. Je vindt hier:

  1. Handleiding gebruik Microsoft Teams
  2. Agenda Algemene Ledenvergadering Team Mustang Center Nederland
  3. Overzicht WBTR Team Mustang Center Nederland
  4. Financieel Verslag 2021 Team Mustang Center Nederland