Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_2-2019_1500x300px.jpg

Raimond Geenen nieuwe evenementencoördinator

Raimond Geenen is tijdens de Algemene Ledenvergadering officieel aangesteld als evenementencoördinator van Team Mustang Center Nederland. Sinds de zomer van 2022 was hij al betrokken als commissielid bij de organisatie van de Family Day in Teuge en Toertocht West-Nederland. We vroegen hem om een korte kennismaking:

Beste Mustangliefhebbers,

Mij is gevraagd mezelf opnieuw even aan jullie voor te stellen aangezien ik onlangs tijdens de Algemene Ledenvergadering 2023 verkozen ben in het clubbestuur als evenementencoördinator

Mijn naam is Raimond Geenen, ben al een aantal jaren lid van Team Mustang Center Nederland. In mei 2017 kocht ik mijn eerste Mustang: een blauwe convertible met het bouwjaar 2011. Een jongensdroom die uitkwam. Jarenlang sparen en voorpret met het zoeken naar het model waar mijn hart sneller van ging kloppen. En bij de blauwe was dat het geval. De portemonnee was net genoeg gevuld om de aanschaf te bekostigen. Het moest per se een V8 zijn, en vanwege het open dak kreeg ik ook mijn vrouw enthousiast. Tot 2021 heb ik in dit model gereden en natuurlijk zijn er ook de nodige modificaties aangebracht. Een nieuwe Brembo/Ford Racing-remmenset en een uitlaat van Roush. Ik ben geweldig geholpen door Hennie Lek. Goeie remmen zijn toch wel lekker met zoveel pk’s, en ook het geluid van de Roush uitlaat was geweldig.

In april 2021 kwam ik in het bezit van een nieuwer model Mustang. Uiteraard weer een V8, maar nu een uit 2015 via Hammink Performance. Een nieuwer model, nieuwe techniek. En oeh… dat is merkbaar. Het rijdt geweldig, ook al is ie nog compleet stock. Ik moet zeggen, de kleur is ook fantastisch. Lekker opvallend rood, al is het sowieso lastig om anoniem rond te rijden in een Mustang. Net als jullie krijg ik geweldig veel enthousiaste en positieve reacties. Op de snelweg gefilmd worden, op de foto gezet worden, mensen met een duim omhoog of even zwaaien. Kinderen die echt even langs moeten lopen of aanbellen om te vragen of je even kan revven – het blijft leuk!

Inmiddels heb ik met het bestuur al wat maanden meegedraaid met het organiseren van leuke evenementen. Vorig jaar ben ik gestart tijdens Mustang Valley, toen nog een evenement waar wij als sponsor aan deelnamen. Dit jaar mogen we het zelf gaan organiseren! Maar ook het 30-jarig bestaan wat we dit jaar vieren zal een hele uitdaging zijn qua organisatie. Daar willen we toch echt iets speciaals van maken.  Ik hoop jullie allemaal snel te zien op 1 van onze evenementen dit jaar!

Contact
Wil je je aanmelden als vrijwilliger, of heb je een vraag over de evenementen? Neem dan contact op met Raimond Geenen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..