Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_3-2019_1500x300px.jpg

Team Mustang Center Nederland neemt Mustang Valley over

Mustang Valley heeft zich in 18 jaar tijd ontwikkeld tot één van de grootste Mustang-evenementen van Nederland. De laatste twaalf edities werden georganiseerd door Ronald van der Meijs en Richard Zuidgeest. Een aantal maanden geleden hebben zij aangegeven de organisatie en het concept Mustang Valley te willen doorgeven. Tijdens de Algemene Ledenvergadering 2023 is unaniem vóór gestemd dat Team Mustang Center Nederland het evenement overneemt.

Op zondag 4 juni 2023 vindt de negentiende editie van Mustang Valley plaats op de inmiddels bekende locatie: Van Der Ende Racing Inn in Poeldijk. Dat Mustang Valley een prominente plek heeft tussen de andere USA-meetings, bleek ook afgelopen jaar. Na twee coronajaren passeerden maar liefst 225 Mustangs de toegangspoorten. Om zo’n succesvol evenement niet verloren te laten gaan, hebben de beide organisatoren Team Mustang Center Nederland gevraagd of er interesse is om het evenement voort te zetten.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is door de leden besloten om Mustang Valley in ieder geval in 2023 volgens het bestaande concept voort te zetten – dat houdt in dat we de eerste zondag van juni behouden, geen entreegeld vragen indien je géén lid bent van Team Mustang Center Nederland en dat de locatie opnieuw Van Der Ende Racing Inn is.

Bij het nemen van dit besluit is vastgelegd dat Mustang Valley budgetneutraal moet kunnen draaien. Dit betekent concreet dat we het evenement niet zonder sponsoren kunnen organiseren. Naast het parkeerterrein, wat ons ter beschikking gesteld wordt door Van Der Ende, ontkomen wij er niet aan kosten te maken voor de vergunningaanvraag, promotiematerialen, de muziekband met trailer en de EHBO-post. Voorgenoemde punten maken het noodzakelijk dat wij voor de 2023-editie aan sponsoren/standhouders een beperkte bijdrage zullen vragen. Deze bijdrage is uitsluitend bestemd voor de organisatie van het evenement en bedraagt 75,00 euro.

De komende periode zullen we verdere informatie over Mustang Valley delen in de evenementenagenda op onze website.

Vragen en meer informatie over Mustang Valley
Heb je vragen over Mustang Valley – of heb je interesse om sponsor te worden? Neem dan contact op met evenementencoördinator Raimond Geenen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..