Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_2-2019_1500x300px.jpg

Vacatures: Penningmeester en Redacteur

De club zoekt leden die zitting willen nemen in het bestuur van Team Mustang Center Nederland. We zijn met ingang van januari 2024 op zoek naar een nieuwe Penningmeester en Redacteur

Vacature: Penningmeester

Als penningmeester ben je de financiële spil van de club. Samen met de andere bestuursleden overleg je over de jaarlijkse begroting van uitgaven voor bijvoorbeeld evenementen, de uitgave van ons magazine en cadeaus voor leden tijdens de evenementen. Je bent daarnaast het aanspreekpunt voor adverteerders en de facturatie van hun advertenties. Willem Valk is sinds 2018 penningmeester van Team Mustang Center Nederland. Hij heeft besloten dat hij na dit seizoen zijn taken zal overdragen aan een opvolger. 

Bestuurstaken Penningmeester:

  • Zorgdragen voor de financiële boekhouding;
  • Het opstellen en bewaken van de jaarlijkse begroting;
  • Contactpersoon adverteerders en facturatie advertenties Pony Corral

Vacature: Redacteur

Sinds 2016 zorgt Stefan Stolk als redacteur van Team Mustang Center Nederland voor de uitgave van ons clubmagazine Pony Corral, de jaarlijkse clubkalender en de website. Deze vacature staat al open sinds begin dit jaar, maar tot nu toe heeft zich nog niemand gemeld.
 
Taken Redacteur

  • Ieder jaar lever je vier uitgaven van de Pony Corral af;
  • Je werft en spoort leden aan om een artikel te schrijven en aan te leveren;
  • Je onderhoudt het contact met de drukkerij over het aanleveren en deadlines;
  • Je bent het aanspreekpunt voor de website samen met de collega-bestuursleden;
  • Je stelt digitale nieuwsbrieven op samen met de collega-bestuursleden.
  • (Optioneel): de vormgeving van de Pony Corral. Deze doen we sinds 2017 in eigen beheer, maar er staan diverse partijen stand-by om dit van je over te nemen en uit te besteden.

Waar voorheen de voorkeur uitging naar een bestuurslid dat voor vijf jaar zitting zou willen nemen in het bestuur, heeft het ons in de afgelopen jaren ook doen beseffen dat een toezegging voor meerdere bestuursjaren kan afschrikken bij het zoeken naar een nieuwe kandidaat.

De belangrijkste voorwaarde is dat de continuïteit van Team Mustang Center Nederland gegarandeerd is, en daar is wél een langetermijnvisie op de club voor nodig. Wij zijn dus op zoek naar een kandidaat die zich (als de omstandigheden dat natuurlijk toelaten) voor langere periode aan de club zou willen committeren. De belangrijkste voorwaarde is dat je als bestuurslid hart voor de club en leden hebt. 

Meer informatie
Wil je meer weten over één van deze functies? Stuur dan een e-mail naar Alex van Velsen (voorzitter) via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..