Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_4-2019_1500x300px.jpg

Mustang Valley

Mustang Valley 2024: een mooie dag!

Mustang Valley heeft zich in de tijd ontwikkeld tot één van de grootste Mustang-evenementen van Nederland. Vorig jaar heeft Team Mustang Center Nederland de organisatie van het evenement overgenomen. Dit evenement wordt traditie getrouw gehouden op de eerste zondag in juni. Op zondag 2 juni 2024 was het weer zover, Poeldijk was een oase van Mustangs!  

 

In de vroege ochtend hebben we, met dank aan de vrijwilligers, alles opgebouwd. Rond 10.00 uur ’s morgens stonden we er allemaal klaar voor om de Mustangs te ontvangen. Bij binnenkomst kregen alle bezoekers het jaarlijkse vaantje, flyer, poster en sticker, waarna de Mustangs naar een plek werden begeleid. Ook enkele Britten en Duitsers vonden de weg naar Poeldijk. 

 

Het was een mooie dag, waarbij leden en andere liefhebbers lekker konden bijkletsen. Er was gezellige muziek door de komst van een DJ. Er waren kraampjes met miniaturen en onderdelen en de sfeer was gezellig.  
Het weer zat ook mee, de hele dag droog en in de middag prikte het zonnetje door de wolken. Ook zijn er mooie drone beelden gemaakt door Christian Rombouts en  Bert van Veen. Alle beelden hiervan zijn te zien op de sociale media van TMCN.  
Ook bezoekers en kinderen waren enthousiast. Tussen 16.00 en 17.00 uur gingen de laatste naar huis. De teller staat dan op 204 Mustangs, een mooie opkomst. 

De twintigste editie van Mustang Valley was wederom een groot succes. Dankzij de inzet van organisatoren, vrijwilligers en sponsoren hebben we dit mogelijk kunnen maken. Het was een prachtige dag in Poeldijk. Door een hobby fotograaf zijn er een serie foto’s gemaakt, welke zijn geplaatst op de Facebook-pagina van TMCN. Iedereen bedankt en tot de volgende editie!  

(foto's volgen nog...)