Toegankelijkheid

Skip to main content
 • Banner_3-2019_1500x300px.jpg

Inschrijfformulier

Lidmaatschap Team Mustang Center Nederland (1 jaar) Abonnement

Vul het onderstaande formulier in om lid te worden van Team Mustang Center Nederland:

Betaling Informatie

iDEAL / Mollie

Lid worden

Team Mustang Center Nederland

De kosten van het lidmaatschap bedragen 50,00 euro per jaar. De ledenvoordelen zijn:

 • Vier keer per jaar ons magazine ‘Pony Corral’
 • Jaarlijkse clubkalender Team Mustang Center Nederland
 • Deelname aan evenementen waarvoor géén eigen bijdrage wordt berekend (bijvoorbeeld: regionale toertochten, Family Day, gratis toegang tot musea indien deze als start- of eindpunt voor een toertocht dienen)
 • Deelname aan (gast)evenementen tegen gereduceerd tarief (bijvoorbeeld: korting op entreetickets bij georganiseerd bezoek aan museum, bioscoop of workshop)
 • Deelname aan meerdaagse (buitenlandse) toertochten waarbij Team Mustang Center Nederland members-only arrangementen aanbiedt
 • Lidmaatschap FEHAC – de overkoepelende organisatie die zich inzet voor de instandhouding van de klassieke auto

Hoe werkt het?

 1. Je vult je gegevens in op het formulier. Velden met een (*) zijn verplicht, de rest is optioneel. Hieronder lees je waarvoor we welke gegevens gebruiken.
 2. Je betaalt jouw lidmaatschap via iDEAL.
 3. Je ontvangt een (geautomatiseerde) bevestigingsmail en bent direct lid.
 4. Precies één jaar later ontvang je van ons een (geautomatiseerde) e-mail met betalingslink, waarmee je het lidmaatschap weer kunt verlengen.
 5. Stap 4 herhaalt zich elk jaar, totdat je opzegt.

Betalingsvoorwaarden

 • Jouw lidmaatschap is vanaf de eerste iDeal-betaling 1 jaar geldig
 • Inschrijving annuleren? Je hebt wettelijk recht op een herroepingstermijn van 14 dagen. Deze start direct op de tijd van jouw inschrijving. Als je binnen 14 dagen in een reactie op de inschrijfbevestiging die je per mail ontvangt, aanspraak doet op je herroepingsrecht, krijg je jouw inschrijfgeld (dat je via iDeal hebt voldaan) terug. Dit herroepingsrecht vervalt wanneer je al gebruikt hebt gemaakt van één van onze ledenvoordelen.
 • Het lidmaatschap opzeggen kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit dien je minimaal 1 maand voor de jaarlijkse verlenging te doen.

Gegevensverwerking

Waarom vragen wij bepaalde informatie?

 • Voor- & achternaam (verplicht)
  Het is wel zo prettig om te weten hoe wij onze leden kunnen aanspreken. Daarnaast kunnen wij op deze manier jouw inschrijvingen en aankopen koppelen aan eventuele betalingen. We zijn dan ook verplicht deze gegevens voor iDEAL te verzamelen en te delen met onze betalingsprovider Mollie.

 • E-mailadres (verplicht)
  Onze belangrijkste berichten versturen wij per e-mail. Bijvoorbeeld de bevestiging van jouw inschrijving, betalingslink om jouw lidmaatschap met één jaar te verlengen, maar ook belangrijke activiteiten of informatie over inschrijvingen voor evenementen. De uitnodiging voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering wordt ook naar het door jou opgegeven e-mailadres verstuurd, zodat je jouw recht op inspraak kan gebruiken.

 • Adresgegevens (verplicht)
  Als lid ontvang je vier keer per jaar ons clubmagazine ‘Pony Corral’. We willen graag dat het magazine op het juiste adres wordt afgeleverd. Ook bekijken we als club waar onze leden vandaan komen. Wij verstrekken nooit persoonlijke gegevens aan derden (zoals: “Jan Jansen woont aan de Dorpstraat 1 in Tweede Exloërmond ”), maar delen op aanvraag en na goedkeuring wel geanonimiseerde statistieken (zoals “10% van onze leden komt uit de regio Zuid-Holland”).

 • Ik ga akkoord met (…) van Team Mustang Center Nederland.’ (verplicht)
  Als lid is het vereist akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement, statuten en het Huishoudelijk Reglement. Deze zijn vastgesteld of goedgekeurd tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV). Het is als lid mogelijk om tijdens de Algemene Ledenvergadering inspraak in één van de bovengenoemde beleidsstukken als agendapunt in te dienen.

Betaalmethode: Mollie

iDEAL is een samenwerking van de grote Nederlandse banken, waardoor je jouw online betalingen binnen de internetbankieromgeving van jouw eigen bank kan voldoen. Mollie, een betalingsdienstprovider, verzorgt deze dienst voor ons. Zij verwerken dan ook automatisch jouw betaling en de daaraan gekoppelde gegevens. Meer hierover lees je op de website van Mollie.