Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_4-2019_1500x300px.jpg

Over Team Mustang Center Nederland

Sinds 1993 zet een groep Nederlandse liefhebbers zich in voor de instandhouding van de Ford Mustang. Team Mustang Center Nederland (afgekort: T.M.C.N.) laat zich het beste omschrijven als een vereniging vóór en dóór leden. Het is een laagdrempelige club waar een gemoedelijke sfeer heerst. De gemeenschappelijke hobby en passie verbindt de leden en dat is aan de diversiteit van het ledenbestand goed te zien. De vele honderden leden die aangesloten zijn bij Team Mustang Center Nederland bezitten een breed scala aan modellen, qua bouwjaar variërend van 1964 tot en met 2019. Op de diverse evenementen zijn dan ook zowel oldtimers als splinternieuwe Mustangs te zien. Ook de leden die (nog) geen exemplaar bezitten bezoeken vaak de clubevenementen, soms om zich te oriënteren op een aankoop, maar altijd om te genieten van de Mustangs.

Mustang evenementen 
Vijf bestuursleden organiseren in samenwerking met enthousiaste vrijwilligers meerdere evenementen per jaar. Tweemaal in het seizoen vindt er een toertocht plaats, waarbij er elk jaar twee regio’s worden aangedaan. Daarnaast vindt elk jaar in september de Team Mustang Center Nederland Family Day plaats, waarbij vele Mustangs uit binnen- en buitenland samenkomen. 

Magazine Pony Corral 
Naast de reeks evenementen, waarbij bijvoorbeeld ook wordt aangesloten bij Mustangclubs uit België en Duitsland, geeft de club vier keer per jaar het magazine ‘Pony Corral’ uit. Wat in de jaren negentig begon als nieuwsbrief is inmiddels uitgegroeid tot een professionele uitgave voor de Mustangliefhebber, met verhalen over restauraties, reizen, fotoreportages en alle aanverwante zaken. 

Lidmaatschap Team Mustang Center Nederland 
Het lidmaatschap van Team Mustang Center Nederland kost 50,00 per jaar euro en is inclusief het clubblad en deelname aan de activiteiten.