Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_4-2019_1500x300px.jpg

Family Day 2022

Family Day 2022

Zondag 4 september 2022 is Vliegveld Teuge opnieuw het decor voor de Team Mustang Center Nederland Family Day.

Toegang Family Day
De toegang tot het evenemententerrein is voor jou als clublid gratis. Bij binnenkomst ontvang je een aantal consumptiebonnen, een leuk aandenken aan de Family Day en het huishoudelijk regelement. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden via de website. 
 
Ledenpas
Voor een vlotte doorstroming bij de entreepoort, willen we je vragen om je ledenpas (meeverzonden met Pony Corral 01-2022, en anders bij aanvang van je lidmaatschap) bij de hand te houden.

Formule 1
Wil je de Grand Prix van Zandvoort op groot scherm zien? In de aangrenzende hangar wordt de race vanaf 15.00 uur live uitgezonden.
 
Standhouders en catering
Op het evenemententerrein zullen verschillende standhouders aanwezig zijn: Hammink Performance, The Mustang Garage, Maus Model Cars, Mustang Country, de racesimulator van Ultimate Gaming Xperience, Adri Appelman en Sign 4 You. De catering tijdens het evenement zal worden verzorgd door Kok Cateringservice. Tevens is er een Barista met een mobiele koffiebar aanwezig.

E-Flight Simulator
In de hangar van E-Deck staat een echte E-Flight Simulator tot de beschikking, waarmee je een virtuele vlucht van 15 minuten kunt maken. Als clublid kun je voor een gereduceerd tarief van 15,00 euro je vlucht boeken! Er is een inschrijflijst bij de clubstand, waarop je je kunt inschrijven voor een tijdslot. Houd er rekening mee dat je je op tijd bij de simulator meldt.

E-Deck (International Airport Teuge)
De Zanden 167
7395 PG Teuge

Over dit evenement:

Datum 04-09-2022 10:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon Gratis
Locatie E-Deck