Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_2-2019_1500x300px.jpg

Mustang Valley 2024

Mustang Valley 2024

Mustang Valley heeft zich in de tijd ontwikkeld tot één van de grootste Mustang-evenementen van Nederland. Vorig jaar heeft, na positieve stemming tijdens de ALV, Team Mustang Center Nederland de organisatie van het evenement overgenomen. 

Op zondag 2 juni 2024 vindt Mustang Valley plaats op de inmiddels bekende locatie: Van Der Ende Racing Inn in Poeldijk. Dat Mustang Valley een prominente plek heeft tussen de andere USA-meetings, bleek ook afgelopen jaar. Gezellige muziek, kraampjes met onderdelen, miniaturen, ideeën en ervaringen uitwisselen met mede-eigenaren. Daarnaast is er een snackcorner, of kun je in het restaurant van het kartcentrum iets nuttigen. Mustang Valley is ieder jaar een populair evenement onder Mustang liefhebber. 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is door de leden besloten om Mustang Valley volgens het bestaande concept voort te zetten – dat houdt in dat we de eerste zondag van juni behouden, geen entreegeld vragen indien je géén lid bent van Team Mustang Center Nederland en dat de locatie opnieuw Van Der Ende Racing Inn is.

Mustang Valley is dit jaar opnieuw de dag na de Saturday Night Cruise in Den Haag. Deze vindt plaats op zaterdagmiddag/avond tussen 17:00 en 22:00 en wordt gehouden op De Werf in Den Haag, op een steenworp afstand van de locatie van Mustang Valley  

Locatie en tijd: 
Op zondag 2 juni 2024 ben je vanaf 10.00 uur van harte welkom op de volgende locatie:

Van der Ende Racing Inn 
Nieuweweg 57K 
2685 AS Poeldijk

Vragen en meer informatie over Mustang Valley 
De website van Mustang Valley is geïntegreerd in de website van Team Mustang Center Nederland. Heb je vragen over Mustang Valley – of heb je interesse om sponsor te worden? Neem dan contact op met evenementencoördinator Raimond Geenen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over dit evenement:

Datum 02-06-2024 10:00
Einddatum 02-06-2024 17:00
Inschrijven vóór 01-06-2024 14:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 39
Prijs per persoon Gratis
Locatie Van der Ende Racing Inn

Login om in te schrijven