Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_3-2019_1500x300px.jpg

Mustang Valley Sponsor: ADAL Reclame

Sponsor stelt zich voor: Petra & René Kluft van ADAL Reclame Alphen aan den Rijn.

"Sinds wij een Mustang rijden en besmet zijn met het MFV (Mustang Familie Virus), zijn wij met ons bedrijf ADAL Reclame al sponsor van Mustang Valley. Omdat wij ook Team Mustang Center Nederland een warm hart toedragen, doen wij ook in 2023 en de komende jaren graag weer een bijdrage aan dit prachtige evenement!

Bij ADAL Reclame produceren wij diverse reclame-uitingen, zoals stickers, spandoeken, (vracht)autobelettering, lichtreclame, reclameborden en nog veel meer. Maar als we alles gaan opnoemen, wordt dit een heel lang verhaal. Neem gerust een kijkje op onze website www.adal.nl of op Facebook: ADAL Reclame om te zien wat wij allemaal kunnen bieden.

Voor Mustang Valley verzorgen wij het drukken van de posters, flyers en spandoeken. Dit jaar hebben wij ook de verzending hiervan naar de sponsoren voor Team Mustang Center Nederland op ons genomen. Het is voor ons een kleine moeite om dit in onze productieruimte te doen, maar het was een uitdaging aan de keukentafel. 

Daarnaast zijn wij ook erg goed in het maken van rallyborden voor diverse evenementen, rally's en toertochten. Deze kunnen wij ook in kleine oplages en full color leveren, tegen aantrekkelijke prijzen. Lijkt het je leuk om dit te hebben voor een vriendenrit of bijeenkomst? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..