Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_4-2019_1500x300px.jpg

Pony Corral: Mustangverhalen gezocht!

Vier keer per jaar geven we als Team Mustang Center Nederland een clubmagazine uit: de Pony Corral. Het vorige clubseizoen moest helaas als verloren worden beschouwd door het coronavirus, maar we zijn blij dat ook in een stil jaar massaal gehoor is gegeven aan de oproepen om verhalen in te sturen voor de Pony Corral. Dankzij jullie input hebben we mooie edities kunnen afleveren.

Als club besteden we iedere keer veel aandacht aan de inhoud van ons clubmagazine. In de afgelopen jaren zijn tientallen ‘redacteuren’ opgestaan die zich keer op keer inzetten om voor alle lezers interessante reportages te schrijven. En dat stellen we zeer op prijs, want schrijven kost tijd! We vinden diversiteit belangrijk. Dat is niet alleen een uitgangspunt op onze evenementen, waarbij oldtimer en hagelnieuw naast elkaar opgesteld staan, maar ook voor ons magazine. Het uitgangspunt is onze gezamenlijke liefhebberij voor de Ford Mustang, maar daarbinnen bevinden zich tal van interesses. In de Pony Corral willen we daarom ook zoveel mogelijk onderwerpen aan bod laten komen.

Om de laatste editie van 2021 weer vol verhalen te kunnen afleveren, zijn we op zoek naar ingezonden artikelen. Denk daarbij aan:

  • Een artikel in de rubriek ‘Lid stelt zich voor’, waarbij we jou als clublid de gelegenheid bieden om jouw verhaal én dat van je Mustang te vertellen
  • Een terugblik op een afgeronde restauratie, ontmoeting met oude eigenaren of een bijzondere vondst
  • ..of allerlei andere Mustang-gerelateerde bijzonderheden die je wilt delenKortom: alle Mustangverhalen zijn van harte welkom! Wil jij een bijdrage leveren? Mail dan je verhaal + foto’s naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na goedkeuring zullen de ingezonden artikelen een plaats krijgen in de komende editie(s) van de Pony Corral. Indien je bestanden groter zijn dan 10 MB, maak dan gebruik van WeTransfer.

Aanleverspecificaties:

  • Maximaal 1.500 woorden, aanleveren als Word- of tekstdocument
  • Foto’s aanleveren als losse JPEG

Ben je van plan om iets op papier te zetten? Laat dit dan graag van tevoren even weten door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..