Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_3-2019_1500x300px.jpg

Statement evenementen Team Mustang Center Nederland

Zoals eerder bekendgemaakt in de brief die jullie onlangs ontvingen, hebben we als bestuur van Team Mustang Center Nederland besloten om het laatste evenement dat dit jaar nog op de agenda stond te annuleren; Toertocht Zuid-Nederland op zondag 4 oktober 2020.

We hebben het evenement zo lang mogelijk in de agenda laten staan en hebben diverse draaiboeken de revue laten passeren. We zien dat er om ons heen wel meetings worden georganiseerd, maar wij vonden het niet verantwoord om onze toertocht door te laten gaan. We zouden dan veel concessies moeten doen, waardoor de charme er wel vanaf gaat. Ook het verkrijgen van vergunningen en het vinden van een geschikt start- en eindpunt in combinatie met een horecagelegenheid, was helaas niet mogelijk.

Korting op contributie
Als pleister op de wond willen we alle huidige leden het aankomende jaar een éénmalige korting aanbieden op de contributie, als ze deze verlengen. Het lidmaatschapstarief voor 2021 bedraagt dan €30,00 (in plaats van €45,00). We hebben hiertoe het besluit genomen omdat het bedrag op de rekening niet verder hoeft te groeien, en omdat we voor de komende jaren dus genoeg financiële middelen hebben om alle evenementen en bijkomende activiteiten te bekostigen.

Evenementenseizoen 2021
Eind december zal  er nog een uitgave van de Pony Corral op de deurmat verschijnen. We zitten niet stil en zijn ook al druk bezig om de evenementenagenda van 2021 in te vullen. Deze invulling zullen we tijdens de Algemene Ledenvergadering in januari weer kenbaar maken – mits deze tegen die tijd weer kan plaatsvinden. We hopen dan ook van harte dat het komende jaar weer een ‘normaal’ club- en evenementenjaar zal worden.


 Foto: Michel Tonkes (Family Day 2019 - Wagenwerkplaats, Amersfoort)