Toegankelijkheid

Skip to main content
  • Banner_4-2019_1500x300px.jpg

Terugblik op drukbezochte Family Day op Vliegveld Teuge

Afgelopen zondag hebben we op Vliegveld Teuge de Family Day mogen organiseren. Wij zijn als bestuur erg blij met hoe deze dag is verlopen. We willen iedereen, en in het bijzonder alle vrijwilligers, bedanken dat we deze mooie dag mogelijk hebben kunnen maken.

Uiteraard was het zeer spijtig dat we door de opgelegde maatregelen dit jaar geen bezoekers mochten ontvangen, en dat alleen aangemelde clubleden na een scan met de CoronaCheck-app het terrein op mochten. Maar ondanks dit strenge toegangsbeleid hebben we maar liefst meer dan 200 Mustangs mogen verwelkomen! Het deed ons ontzettend goed om te zien dat veel liefhebbers zich hierdoor niet lieten weerhouden om de Family Day te bezoeken. Bedankt daarvoor.

Als kers op de taart zagen de aanwezigen in een hangar met bioscoopscherm en surround-geluid hoe Max Verstappen zijn overwinning op Circuit Zandvoort binnensleepte. De groep zat aan het scherm gekluisterd en de huldiging op het podium werd met luid applaus ontvangen.

IMG 20210905 163658 resized 20210906 084520312

Prijsuitreiking
Racefans konden hun rijkunsten beproeven in de racesimulator op het buitenterrein. Het draaiboek van de Family Day bevatte nog een prijsuitreiking voor de snelste racetijd, en een uitreiking voor de juiste oplossingen van de online puzzelritten die de afgelopen periode op onze website te downloaden waren. Maar de uiteindelijke officiële uitreiking viel door de programmering een beetje tussen wal en schip. Daarom is besloten dat de winnaars van de racesimulator deze week telefonisch worden benaderd. Zij zullen hun prijs binnenkort toegestuurd krijgen. De winnaars van de puzzelrit hebben hun prijs wel in ontvangst genomen.  
 

Prijzen racesimulator:

  • 1e prijs is één jaar gratis lidmaatschap Team Mustang Center Nederland
  • 2e prijs is een Meguiar’s Ultimate Quick Detailer
  • 3e prijs is een 3D-Mustangpuzzel
  • 4e prijs een 6-delige set Matchbox Mustang
  • 5e prijs een 3-delige set Matchbox Mustang

Toertocht Zuid-Nederland
Ondanks de wijzigingen in de opzet van de Family Day, was zondag 5 september een dag als vanouds. Het was opnieuw een (gedwongen) rustig clubseizoen, met tot nu toe slechts twee officiële clubevenementen. Maar er is nog een afsluiting: op zondag 3 oktober wordt de Toertocht Zuid-Nederland georganiseerd. Deze weken wordt de laatste hand gelegd aan het draaiboek voor de dag, en we zijn nog in gesprek met de geplande ontvangstlocaties. Die houden nog een slag om de arm met de mogelijk aanstaande aanpassingen in maatregelen. Alle informatie over Toertocht Zuid-Nederland ontvang je in de mailbox zodra het programma is bevestigd.

Alle aanwezigen: hartelijk dank voor jullie komst. En voor diegenen die we niet hebben gesproken, graag tot de volgende keer.

Foto: Sven van der Hoorn